Uczniowie I i II klasy gastronomicznej Niepublicznego Technikum Usługowego ZDZ w Warszawie, 11 czerwca 2018 roku odwiedzili hotel Rialto w Warszawie.

 

Wizyta odbyła się w ramach współpracy ZDZ w Warszawie z hotelem Rialto w zakresie możliwości odbywania praktyk zawodowych naszych uczniów w tym hotelu. Spotkanie zorganizował Pan Piotr Sarnowski – pedagog i nauczyciel przedmiotów zawodowych w Szkołach ZDZ w Warszawie.

Hotel Rialto to pierwszy luksusowy hotel typu boutique w Polsce, oferujący elegancję, luksus i profesjonalną obsługę zarówno dla klientów biznesowych , jak i podróżujących turystycznie. Hotel oferuje udogodnienia najwyższej jakości , doskonałą kuchnię, a także profesjonalną obsługę gości.

Młodzież mogła zobaczyć profesjonalne zaplecze gastronomiczne hotelu. W tajniki kuchenne wprowadzał uczniów Pan Paweł Wdowiak – Sous Chew hotelowej kuchni, zwycięzca wielu konkursów gastronomicznych, kucharz zdobywający doświadczenie kulinarne w znanych restauracjach rekomendowanych przez przewodnik Michelin.

Uczestnicy wizyty zapoznali się także z bogatą ofertą zakwaterowania i z zasadami profesjonalnej obsługi gości.

Dziękujemy serdecznie dyrekcji i pracownikom hotelu za sympatyczne przyjęcie uczniów i możliwość zapoznania ich z profesjonalną obsługą gastronomiczną w jednym z najlepszych hoteli w Polsce.

Rialto colage

ZAKŁAD DOSKONALENIA ZAWODOWEGO W WARSZAWIE
ul. Podwale 13, 00-252 Warszawa
e-mail: info@zdz.edu.pl
Centrala: tel. 22 831 00 81 Sekretariat: tel. 22 831 52 02
Polityka prywatności

© Zakład Doskonalenia Zawodowego w Warszawie 2023 - Kopiowanie strony zabronione

 

certyfikaty n

Używamy plików cookie

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.