Cel uzyskanie umiejętności zawodowych niezbędnych przy wykonywaniu zawodu kelnera
Czas trwania 40 godzin
Wymagania wykształcenie podstawowe, ukończony 18 rok życia
Zakres profesjonalna obsługa klienta w gastronomii, samodzielne przygotowanie  gorących  przekąsek w obecności klienta, nakrywanie stołów  do różnego rodzaju przyjęć i bankietów, znajomość zasad pracy w barze zajęcia praktyczne: obsługa gości: przyjęcia i imprezy okolicznościowe ,serwis specjalny, układanie i tworzenie karty dań, bielizna stołowa, ustawianie, nakrywanie, dekoracje stołów, praca przy stole gościa (trenażowanie, filetowanie, flambirowanie)
Dokument wydawany po zakończeniu szkolenia zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne z rozporządzeniem MEN

ZAKŁAD DOSKONALENIA ZAWODOWEGO W WARSZAWIE
ul. Podwale 13, 00-252 Warszawa
e-mail: info@zdz.edu.pl
Centrala: tel. 22 831 00 81 Sekretariat: tel. 22 831 52 02
Polityka prywatności

© Zakład Doskonalenia Zawodowego w Warszawie 2023 - Kopiowanie strony zabronione

 

certyfikaty n

Używamy plików cookie

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.